Nu nærmer juletiden sig snart, og der kan garanteret findes en masse gaveønsker i de forskellige blade og på internettet. De fleste af os står nemlig og mangler noget isenkram, en ny borddug eller noget julepynt – og det er jo ideelt at ønske sig i gave.

hoptimisterMen hvordan skal du egentlig indrette din bolig – og hvordan får du ønsket dig en masse isenkram, uden at gøre din bolig rodet og uoverskuelig. Det kan være svært at finde nogle retningslinjer til hvordan man indretter sin bolig – og der mangler tit en rød tråd i indretningen. Men det vil denne artikel forsøge at lave en lille smule om på. Vi skal nemlig kigge på nogle nemme tips til indretningen af din bolig.

Sådan gør du

En af de helt nemme tips at gå til, er, at samle sammen på alt dit ragelse. Du har sikkert en masse pynt, isenkram og alt muligt andet, som bare ligger og flyder. Brug en god dags tid på at samle sammen på alle dine nips ting, pynteting og souvenirs – og gør dig nogle tanker om, hvordan de skal bruges. Måske har du en Hoptimist, du fik i gave, måske har du nogle søde lysestager – eller noget helt tredje. En smart måde at arrangere sine nipsting på er at samle dem på en lille bakke. På denne måde kan du holde styr på alle de sjove minder, uden at det går for meget udover indretningen af din bolig.

Isenkræmmer | Find 3105 butikker med isenkram og brugskunst

Det næste tip du kan forsøge at indrette din bolig efter, er at bruge mange former for tekstiler. Her kan du eksperimentere med farver, konturer og prints. Det er med til at sætte et personligt præg på din bolig – og du har virkelig mulighed for at gøre din indretning til et hygge-projekt. Læs mere på Nova Index.

Det sidste tip jeg vil fremhæve, er at tilføre noget levende til din lejlighed. Her tænker jeg især på planter og blomster. Det er meget undervurderet i danske hjem at bruge levende blomster og planter – men det tilfører altså liv og farver. Derudover er det godt for indeklimaet, hvilket kommer alle i boligen til gode.

Hoptimister og andet isenkram

Der findes rigtig meget lækkert isenkram på markedet herunder, som nævnt, de super populære Hoptimister. Hoptimister er vores super seje og søde små fjeder venner, der kan bringe smilet frem på de fleste læber. Ønsker du at se et kæmpe udvalg af de glade Hoptimister, så kig forbi Isenkram-tilbud.dk.

Isenkram-tilbud.dk forhandler alt inden for isenkram på tilbud, og din bestilling bliver sendt fragtfrit ved køb over 500 kr. Samtidig pakker de altid gratis ind, og bestillingen ligger foran din dør allerede dagen efter. Er du på udkig efter isenkram, så kan de bestemt anbefales at kigge forbi Isenkram-tilbud.

Jeg håber, at du kunne bruge disse tips noget. Hvis du har noget at tilføje, så smid en kommentar til artiklen.