Lånbank

Hvilken lønkonto passer til dig og din økonomi? Du og din kunderådgiver finder under samtalen frem til den rigtige lønkonto. Og hvis du ikke får nok i løn sådan måned for måned: Tag et lån!

Løn- og kreditkontoen passer til dig, der ønsker en trækningsret knyttet til din lønkonto og tillige ønsker et årligt økonomitjek hos din kunderådgiver. Med Lånbank får du en række gratis fordele, der gør, at du helt kan undgå irriterende gebyrer på dine daglige bankforretninger. Klik her.

Du har altid mulighed for at vælge en almindelig lønkonto med de serviceydelser, du har behov for og dermed passer til dig. Kontakt en medarbejder i banken – personligt, telefonisk, pr. brev eller e-mail.

Lån – det går nemt og hurtigt
Hvis du allerede er kunde i Lånbank, og din rådgiver kender dig og din økonomi, kan det gå meget hurtigt at få et lån, når du har lyst til det.

Hvis banken ikke i forvejen kender dine lønindtægter og din økonomi, må banken eventuelt have lønsedler og årsopgørelser for at se, hvordan pladsen er i din økonomi til de planlagte afdrag. Det hele går nemt og hurtigt, når vi har de nødvendige oplysninger fra dig. Under lånesamtalen vil vi tillige vurdere, om du skal stille sikkerhed for lånet.

Lån til bil, bolig, forandringer i boligen? Ferie?

– Ja, kort sagt lån til alle formål
I Lånbank har du masser af lånemuligheder til mange formål, og du er altid velkommen til at forhøre dig om dine muligheder. Det vil ofte være aktuelt at undersøge, om en omlægning af eksisterende lån kan komme på tale for at give lidt luft i din økonomi. Hvordan får jeg et lån, eller en kassekredit, eller endda et kviklån, læs mere. Du skal tale med din rådgiver, når du vil låne penge i Lånbank eller have et gratis kviklån.

I Lånbank kan du spare op på flere måder, og en ganske almindelig opsparingskonto er et godt valg, når pengene skal bruges til et bestemt formål inden for relativt kort tid. Er det tillige mindre opsparinger, er der ingen grund til at de store overvejelser, om opsparingen bør placeres i fx værdipapirer.

Er opsparingens formål derimod langsigtet og målrettet på bestemte drømme eller pensionsønsker, så er det en god idé at tale med din rådgiver om en konto, der passer til dette bestemte formål, hvor en del af opsparingen med fordel kan placeres i værdipapirer. Du kan i øvrigt også finde samme type lån og viden om finans i Tyskland, se bare her: https://finanzzentrum.de/

2 Comments

  • Finn

    22/02/2017

    Skal vi ikke bare blive enige om, at man skal holde sig fra både lån på nettet eller i banken, da renterne er for høje!

  • Karin

    11/10/2017

    Ja, alting er efterhånden meget nemmere og meget hurtigere på nettet!

Leave a Reply