Guide: Få den bedste start på dating

Er du på udkig efter et langvarigt forhold? Søger du et kort forhold? Søger du blot et venskab? Disse spørgsmål betyder ingenting, når du skal starte med at date. Denne artikel er en guide til, hvordan du får en kanon start på dit datingeventyr.

Rigtig mange mennesker synes, at dating er en meget svær og uhåndgribelig ting at mestre, hvorimod andre mennesker nærmest synes født til at gå på date. Denne guide klæder dig godt på til at begå dig i datingverdenen. Du kan bl.a. læse, hvad der er godt at gøre på din date samt hvad der er mindre godt at gøre.

Er du afklaret?
Inden du begynder at date forskellige mennesker, er det vigtigt at få afklaret med sig selv om man virkelig er klar til at påbegynde et nyt forhold. Hvis man kun deltager halvhjertet i en date, kan det meget hurtigt vise sig at blive en fiasko. Det er vigtigt at have HELE hjertet med. Det er både bedst for dig og ikke mindst den person du dater.

1525R-79913

Lad dine tanker tage et hvil
Inden du skal på selve daten, er det vigtigt, at du ikke bekymrer dig for meget. Lad vær med at tænk over, hvordan det vil gå. Læn dig tilbage og ta’ tingene som de kommer. På den måde bliver du ikke skuffer. At date forskellige mennesker er en kæmpe oplevelse – så nyd det!

Et godt råd:
Hvis du eksempelvis benytter dig af online dating, så find en person med nogenlunde samme interesser (prøv f.eks. her eller her). Hvis I har noget tilfælles, er det alt andet lige meget lettere at holde en samtale kørende – og det er især vigtigt på det første stævnemøde.

Nøglen til en god date: Enkelthed
Din første date skal være så enkel som muligt. Hvis der er for meget ”støj” på din date, kan din datingpartner meget hurtigt føle sig utilpas, hvilket jo ikke er meningen med at mødes med dig. Start din date på en stille og rolig cafe, hvor det er muligt at fordybe sig i hinanden.

Vent med at fortælle dine venner om din date
Når du skal på date, så hold dine planer for dig selv. Jo flere der ved, at du skal på date, jo større et pres vil der være på dine skuldre. Og hvem ønsker at være presset på en date, der faktisk skulle være hyggelig og afslappet? Vent med at fortæl dine venner om din date indtil efter, hvor du har fundet ud af om personen er noget for dig.

Casual tøj er en sikker vinder
Når du skal kaste dig ud i datingverdenen, så klæd dig simpelt og afslappet. Find det tøj du elsker at have på. Jo bedre du har det med dig selv, jo mere afslappet en date vil du få. Din afslappethed vil også smitte af på din date, hvilket vil få personen til at føle sig i godt selskab – og det er kanon vigtigt, hvis du eksempelvis ønsker et længerevarende forhold med din udkårne.