Flet sjove armbånd med funlooms

Hvis du overvejer hvad du skal give dig til i weekenden sammen med ungerne, så er her en oplagt mulighed for at være kreativ samtidig. Noget af det der virkelig hitter hos de unge lige for tiden er de farvede elastikker de kalder for funlooms.

Kort fortalt er funlooms farvede elastikker som man væver sammen til et armbånd og så giver til venner, veninder og familie. Det er faktisk så stort et hit at de fleste webshops med funlooms har udsolgt.

Hvis man skal ordentligt i gang med at lave de sjove armbånd kan man købe et funloom startkit hos eksempelvis www.funlooms-shop.dk for små penge og så er man klar til at flette armbånd sammen med børnene.

Skulle man komme til at mangle en bestemt farve, er det altid nemt at få suppleret op med at købe nye elastikker i løssalg i fx. blå elastikker til armbånd. Der er ingen grænser for kreativiteten og det er bare med at komme i gang med at få produceret til venner og familie. Der er mange muligheder for at supplere designet med forskellige vedhæng og andet sjovt. Det er også altid sjovt at variere farver og mønstre for at se om man kan lave nogle tema-armbånd.

Kort sagt er det nemt og sjovt for hele familien, så det er bare med at komme i gang med at flette en masse armbånd.