Det blomstrer på nettet med services hvor man kan finde et godt tilbud på en lokal håndværker som man kan få til at hjælpe med at få lavet nogle af alle de forefaldende opgaver man har i huset.

Med håndværkerfradraget er det mere populært end nogensinde at hyre en håndværker til at få lavet noget i hjemmet. Det er alt fra at få pudset vinduer til at få lavet lidt elektrikerarbejde.

Håndværkertilbud: Se oversigt over +25.000 håndværkere i DK

Eksempelvis kan man i løbet af nogle timer blive kontaktet af 3 håndværkere som alle vil byde på at få netop din opgave. Tilbuddet er vendt om, således det er håndværkerne der er de opsøgende.

Vinduespudser → Se oversigt over 2422 vinduespudsere

Det er noget der gavner beskæftigelsen at det er så nemt og overskueligt at få fat i priser på en håndværker og at håndværkerne selv er dem, der er fremme i skoene og tilbyde deres services og være den der giver den laveste pris – alt sammen noget der er godt for os som forbrugere.

Der er også gode penge i det for en håndværker, det kan godt være at de indledningsvist betaler for at få en kontakt gennem en af disse tilbudsservices, men efterfølgende er det jo stadig deres kunde og en kunde de måske kan sælge til igen og igen, så det er vist det man kalder for en win-win situation.