Er en el cigaret farlig?

Det er et spørgsmål der er mange der gerne vil vide og det kan man jo egentlig godt forstå.
Der er lavet rigtig mange undersøgelser, men ingen af dem er 100% fyldstgørende. Det skyldes flere ting. Et er at el-cigaret undersøgelserne er lavet med en forkerte agenda. Dem der laver undersøgelserne er hyret af enten dem der er modstander af el-cigaretterne eller også er de lavet af dem der holder med el-cigaretten.
Som regel hører vi kun til de undersøgelser, der er lavet af dem der er modstander af el cigaretten og deres undersøgelser er der rigtig mange mangler ved.
Nogle af de mangler der er ved undersøgelserne er, bla. deres dokumentation om hvilke el-cigaret produkter de bruger. Derud over er der også mangler på. hvor lang tid de har dampet i træk. Det vil sige om de har kontinuerligt dampet i f.eks 10 minutter uden pause, eller om de har taget enkelte “hiv/hvæs” lige som man normalt vil gøre.

Den sidste undersøgelse der blev lavet, viste et resultat, at e cigaretten er kræft fremkaldende, men det var stadig en meget lille procentdel i forhold til den almindelige cigaret. Undersøgelse blev bare desværre pustet op, som el-cigaretter er livs farlige. I Grækenland var de gået så vidt, at de havde skrevet, at de var mere farlige, end almindelige cigaretter, hvilket er noget være vrøvl.

Jamen er de så farlige?

Ja og nej. Hvis man uhæmmet damper på sin el cigaret fra man står op til man går i seng, ja så er de nok en smule farlige, men det er sikkert ikke tilfældet for de fleste. Man kan vende den om og sige, vil man hellere bides af en myg eller af en krokodille. Til dem som ikke lige forstår metaforen, så er el-cigaretten myggen og krokodillen el-cigaretten.

Jamen hvad skal jeg så gøre?

Du skal tage og købe dig en el-cigaret, hvis du gerne vil bruge noget der er bedre og mindre skadeligt, i forhold til en almindelig cigaret.

Hvor kan jeg købe en el-cigaret?

Du kan købe dine el-cigaret rigtig mange steder nu til dags. De fysiske forhandlerne findes næsten i alle byer, men en ting har de til fælles, de er som regel en del dyre end de el-cigaret forhandlere der findes på internettet.
Dem kan du jo også handle hos, selvom du sidder på syd Sjælland eller i Nordjylland, det eneste der kræver er en internet forbindelse. De forhandlere som vi altid henviser til er http://smartsmoke.dk. Smartsmoke.dk har en super god service og de er bund ærlige om deres produkter og giver en rigtig god vejledning, samtidig giver de 30 dages fuld returret, selvom produktet er brugt. De har utrolig mange produkter, så de har med 100% garanti også den el-cigaret du skal bruge.
Der vides også, at de har et rigtig god guide, som vil kunne får dig igang med og dampe på den helt rigtige måde, derved vil du have en meget større sandsynelighed for og få en stor succesrate.

Håber du vælger det rigtige valg og blive damper sammen med os andre 250.000 dampere i Danmark.