De fleste mødre vil i løbet af kort tid efter fødslen få brug for en brystpumpe. Selvom man ammer kan en brystpumpe stadig være en uundværlig ting, da man for at undgå brystbetændelse bliver nødt til at malke ud, se her. Nogle mødre skal have hjælp til at få gang i amningen og andre producerer simpelthen for meget modermælk. En brystpumpe kan altså vise sig at være en rigtig uundværlig ting i mange tilfælde.

Brystpumpe → Elektrisk Medela eller Avent (bedst i test)

De førende mærker inden for brystpumper på det danske marked er Medela, Philips Avent og Pigeon. Disse 3 producenter laver både manuelle og elektriske brystpumper, og er man i tvivl om, hvad man skal vælge så se her. Det er vigtigt at man køber sig en ordentlig kvalitets brystpumpe, som kan skabe det rigtige vakuum og få modermælken ud på en naturlig måde, som nu babyen ville have gjort.

2 andre uundværlige babyprodukter er sutter og sutteflasker. Inden for sutter og sutteflasker findes der ligeledes flere gode mærker, nemlig MAM, Medela, Avent og Pigeon. Jeg har selv kun erfaring med MAM sutter og MAM sutteflasker, som jeg synes er helt fantastiske, klik her. MAM sutter og MAM sutteflasker er lavet af den blødeste og fineste silikone og Mathilde havde slet ingen indvendinger mod at bruge dem. Jeg ved fra mine veninder, at Avent, Medela og Pigeon ligeledes producerer rigtig fine kvalitets sutter og sutteflasker, men vi kan ihvertfald anbefale MAMs produkter.

Kilder: Brystpumpe.dk og Babyland.dk