Bedste og billigste hundeforsikring

Da vi fik vores lille Arnold tegnede vi en hundeansvarsforsikring og en sygeforsikring. Efter at have undersøgt markedet valgte vi Agria dyreforsikring, og da vi sørgede for at få ham forsikret, inden han blev 4 måneder, har vi fået forsikret ham sådan, at han er forsikret for alt.

Arnold er en Fransk Bulldog, dermed er der mange forsikringer, der ikke vil forsikre nogle af de arvelige sygdomme som cherry eye, luftrøret, næsebor etc., føler derfor at vi har været heldige med den bedste og billigste hundeforsikring, vi tegnede.

Der er dog en stor chance for, at hundeforsikringen vil blive lavet om, da der kommer så mange indavlede Franske Bulldogs fra ind- og udland, der har den ene sygdom efter den anden. Vi sørgede for, at Arnold kom fra en avler, der fokuserede på sundhed frem for at avle for at få en hurtig profit.

Derfor tænker vi umiddelbart også, at hvis de ændre vilkårene for vores hundeforsikring, så framelder vi os sygeforsikring og starter en opsparing i stedet for. Af hvad vi har hørt, så vil det ikke kunne betale sig at have sygeforsikring, hvis den ikke dækker de mest almindelige avlssygdomme hos Franske Bulldogs.

På stranden med hunden

Jeg elsker Franske Bulldogs, de er så venlige, livlige og morsomme. Arnold får mig altid til at grine, om det er fordi han snorker, fiser eller grynter, så er han så charmerende, at det ikke kan andet end at være morsomt. For et par uger siden var vi på stranden, og Arnold er virkeligt ikke en vandhund, men elsker sandet og stranden. Derfor er vi også forholdsvist tit på stranden om sommeren, men indtil videre har jeg ikke haft modet på, at se om han vil hoppe i vandet.

Han kigger altid så skeptisk på det, når vi ankommer til stranden. Han elsker at kaste lege, så denne gang kunne jeg ikke lade være med, at teste om han ville hoppe i vandet, hvis jeg kastet bolden derud. Det skal lige siges, at der var vindstille, høj solskin og lavvandet, så selvom han virkeligt ville gøre et godt forsøg, så ville han ikke kunne drukne.

Jeg startede med først at gå et par meter ud i vandet og kalde på ham, det kunne han ikke forstå og stod meget rådvild inde på bredden. Han prøvede virkelig på at finde en måde hvorpå, han kunne komme ud til mig, men de involverer alle vand, så det kunne han ikke få sig selv til. Så tog jeg bolden frem, og med det samme han så den blev han helt fikseret på den, jeg kastede den så den landede lige i vandkanten foran ham, og han havde modet til at tage den.

Så kastede jeg den igen, hvor den landede så han lige skulle et par pote skridt ud for, at kunne få fat i den, og her skulle der lidt mere overtagelse til, men han gjorde det. Dog løb han hurtigt tilbage igen efter at have hentet den. Så kastede jeg den igen, så den kom lidt længere ud og så vandet ville røre hans mave, hvis han turde tage den. Igen skulle han lige overtale sig selv, men han gjorde det igen!

Jeg ville give ham en god oplevelse så stoppede her. Vi har så taget til stranden nogle gange siden, og har igen øvet at kaste bold ude i vandet, og for hver gang vi er det, drister han sig til at komme længere ud og han nyder det mere og mere..

Drømmen er at jeg får en rigtig vandhund, der elsker havet og kaster sig direkte i det. Tænker også med lidt tålmodighed at det er en mulighed, der er inden for en overskuelig fremtid, hvem havde troet det.

Indtil videre har Arnold ikke haft brug for hunde sygeforsikringen, når han har været ved dyrelægen sige dyrelægen altid, at han er sund og rask, uden nogen umiddelbare arvelige sygdomme i horisonten. For en sikkerheds skyld fortsætter vi lidt med Agria dyreforsikring, men indtil videre er den heller ikke blevet gjort dyrere endnu, så det er også en lettelse.

Vi fandt nemt og hurtigt den billigste hundeforsikring ved hjælp af en prissammenligner på DYR.DK.