Lidt om babyudstyr

En ny og revolutionerende ammepude, som hedder Cozyfix ammepude. Cozyfix ammepude kan afhjælpe problemer med ømme nakkemuskler og ømme brystvorter. Ammepuden bliver spændt tæt fast omkring kroppen og mor og barn opnår dermed den bedst mulige ammestilling på Brystpumpe.dk. Samtidig med at barnet ikke kan falde ned mellem mor og ammepude. Cozyfix ammepude er smallere end normale ammepuder, netop for at få mor og barn så tæt sammen som muligt – dette reducerer risikoen for at få ømme og sårede brystvorter. Stoffet som vender ind mod mors krop er lavet af Air mesh stof, som er super godt til at absorbere sved – der kan hurtigt dannes sved, når man ammer, derfor er dette stof genialt. Cozyfix er lavet i samarbejde med sundhedsplejersker og børnefysioterapeuter og den er blevet testet over en 2 årig periode på et af Norges mest anerkendte sygehuse.

Vil man sit barn det bedste og tænker man på dets sikkerhed, så er det ultra vigtigt at vælge en autostol med de bedste test. Der findes alt for mange dårlige autostole uden de rigtige sikkerheds godkendelser, som er rigtig dårlige i test.

Vil man sikre sit barn bedst muligt skal man simpelthen vælge en autostol med gode tests. Gode autostole som Recaro, ja det er faktisk markedets bedste autostol er faktisk billige nok, da de altid er på tilbud. Har man isofix beslag i bilen er det helt klar at foretrække, da det sikrer ekstra godt mod kollision fra siden.

Så tro ikke, at de bedste autostole med isofix på markedet koster en formue, for det gør de ikke. Hos Novaindex.com finder du en oversigt over Danmarks største online babyudstyrsbutikker og børnetøjsbutikker. Finder man nogle af markedets billigste priser på autostole med dag til dag levering. Man vil typisk modtage sin f.eks. Recaro autostol dagen efter bestilling, så man hurtigst muligt kan begynde at beskytte sit barn under kørsel, se mere her.

En sidste ting jeg vil nævne, som vi har haft rigtig megen glæde af til vores 2 børn, er en Hokus Pokus stol, se den her. Hokus Pokus stolen er ikke så let at opdrive mere, men det er simpelthen en fantastisk højstol. Brio producerede tidligere denne geniale stol, som udover at være utrolig nem at gøre ren, da den er lavet af plastik, også er sjovt tidsfordriv for børnene.

Når barnet er færdig med at spise, vendes stolen bare om på den buede ryg og vupti, så har barnet en ”gyngehest” eller rettere en  gynge bil, da der foran sidder et rat, som barnet kan bruge lang tid på at dreje med og trykke på. Hokus Pokus stolen fås i farverne hvid/sort, hvid/blå og hvid/rød og et af de få steder jeg har kunnet finde den.